Groentepakketten

Groentenabonnement wat is dat? Eco logo

Iedere week worden er op de Heihoeve groentenpakketten samengesteld. Een groentenpakket is een pakket bestaande uit 4 soorten biologische groente.

Deze groenten zijn van ecologisch of biologisch-dynamische teelt. De groenten komen zoveel mogelijk van onze eigen moestuin, maar ook van biologische telers uit de omgeving of van de biologische groothandel.

De groenten in het pakket zijn seizoengebonden. Ze worden voor iedere week opnieuw vastgesteld.

Een pakket voor week 48 bestaat bijvoorbeeld uit: witlof, paksoy, andijvie en broccoli. Maar ziet een pakket van week 49 er weer heel anders uit door: rode kool, prei, ijsbergsla en chinese kool. Zo is het pakket telkens gevarieerd van samenstelling.

U kunt een abonnement nemen op een groentenpakket. Dit houdt in dat u elke week een groentenpakket thuisbezorgd krijgt via onze eigen boodschappenservice. De bezorging gebeurt op dinsdag, woensdag of donderdag, afhankelijk van de plaats waar u woont. Wij bezorgen in de hele regio Salland

Het hebben van een groentenabonnement heeft grote voordelen voor u. Zo hoeft u nooit meer na te denken over wat u die dag eet, krijgt u gegarandeerd biologisch geteelde groente en altijd tegen een vaste prijs.

Als u een groentenabonnement neemt krijgt u een pakket waarbij wij de hoeveelheid groente aanpassen aan de grootte van uw huishouden. Een 2-persoons groentenpakket kost € 8,40.

Naast het groentenpakket kunt u ook wekelijks extra produkten bij ons bestellen. Zo leveren wij aardappelen, uien en een fruittas. Toevoegingen aan uw bestelling of wijzigingen anderszins kunt u voor vrijdagochtend 10:00 uur via het e-mailadres groentepakketten@dimence.nl  doorgeven. Ook is het mogelijk de vaste afspraak te maken dat bepaalde produkten maar eens in de twee weken bij u bezorgd worden. Mocht u op vakantie zijn dan kunt u het groentenpakket tijdelijk afzeggen. Bij het volgen van een dieet kan in overleg met ons daarmee zoveel mogelijk rekening worden gehouden.

Bij het groentenpakket ontvangt u iedere week onze nieuwsbrief. Hierin houden wij u op de hoogte van wat er zoal speelt op de Heihoeve en vindt u keer op keer nieuwe verrassende recepten voor de die week geleverde groenten.

De betaling van het groentenpakket gebeurt per acceptgiro. Deze ontvangt u iedere vier weken.

Hebt u interesse en wilt u weleens een pakket proberen? Neem dan een proefabonnement voor vier weken.

Als het goed bevalt kan het stilzwijgend in een definitief abonnement overgaan. Wilt u toch liever eerst nog wat informatie, neem dan gerust contact met ons op, via groentepakketten@dimence.nl